İçeriğe geç

Ipekyol Yüzde 50 Indirim Ne Zaman

Twist yüzde 70 indirim ne zaman?

İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu alışverişlerinize %70’e varan ek %10 indirim! Kampanya belirli ürünlerde geçerli olup stoklarla sınırlıdır.

Ipekyol doğum günü indirimi kaç?

%30 İpekyol doğum günü indirimi.

Sezon sonu indirim ne zaman?

Yaz indirimleri genellikle temmuz ortasında başlar ve eylül ayına kadar sürer. Kış sezonu indirimleri genellikle kasım ayında başlar, kalan ürünlerde indirim oranı ocak ayında artar ve mart ayına kadar sürer.

Ipekyol hangi ülkenin markası?

HAKKIMIZDA. 1986 yılında kuruluşuyla Türk hazır giyim sektörüne adım atan Ipekyol, 1989 yılında Nişantaşı Rumeli Caddesi’nde ilk mağazasını açtı.

İpekyol indirimi ne zaman 2024?

Seçili ürünlerde %21 indirim, İlkbahar-Yaz SS24 sezonu için geçerli! Bu kampanya 26 Haziran – 31 Temmuz 2024 tarihleri ​​arasında Ipekyol, Ipekyol Outlet ve Ipekyol online mağazalarından yapılacak belirli SS24 İlkbahar-Yaz sezonu ürün alışverişlerinde geçerli olup stoklarla sınırlıdır.

Zara indirimi ne zaman 2024?

Bu yılki Inditex indirimleri 26 Haziran Çarşamba günü başlıyor.

Kiko doğum günü indirimi ne kadar?

1 Nisan

Mavi doğum günü indirimi yapıyor mu?

Doğum gününüzde özel indirimden yararlanacaksınız.

Beymen doğum günü indirimi yüzde kaç?

Beymen’de doğum günü indirimi yalanı Doğum günü indirimi olarak tanımlanan %20 indirim oranının çok sınırlı olması ve sadece yeni sezon ürünlerine uygulanması haksızlıktır…

Büyük indirim günleri ne zaman 2024?

7-15 Eylül 2024 tarihleri ​​arasında dokuz gün boyunca devam edecek kampanyada, ünlü markalar büyük indirim fırsatlarıyla Garaj Günleri’ne hazırlanıyor.

Mango indirimi ne zaman 2024?

Mango’nun Yaz İndirimi’nde kadın, erkek, kız ve erkek olmak üzere tüm ürün gruplarında %50’ye varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Haziran ayında başlayan indirimlerimiz her yıl olduğu gibi Temmuz ve Ağustos aylarında da devam ederek en sevdiğiniz kıyafetlerde indirimler ve kampanyalar sunuyor.

Büyük kış indirimi Ne Zaman Yapılacak?

Kış İndirimi: 21 Aralık – 4 Ocak (büyük sezon indirimi) 12 Mart 2024

Ipekyol İsrail’in mi?

Ipekyol Grubu, Ipekyol, Twist ve Machka markalarıyla 200’den fazla mağazasında yüzbinlerce kadının farklı zevklerine hitap ediyor ve Türk hazır giyim sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yer alıyor.

İpekyolu’nun sahibi kim?

İlk olarak İpekyolu Kuyumculuk markasıyla kuyumculuk sektöründe büyük başarılara imza atan İbrahim Kaygısız, hedeflerini genişleterek İstanbul’a açılmaya karar verdi. 1995 yılında başlayan bu yolculuk, 2000 yılında tarihi Beyazıt Meydanı’ndaki Çadırcı Han’a taşınarak 3200 m2’lik muhteşem bir showroom’a kavuştu.

Ipekyol CEO’su kimdir?

İpekyol Group CEO’su Uğur Ayaydın ve Yalçın Ayaydın’ın katıldığı röportajda, İpekyol markasının dünyaca ünlü marka Elie Saab ile iş birliği yapacağı duyuruldu. Bu iş birliği kapsamında Elie Saab özel bir koleksiyon hazırlayıp İpekyol mağazalarında satışa sunacak.

Twist doğum günü indirimi ne zaman gelir?

Doğum günü özel! Özellikle doğum günü haftanıza özel, Twist, Twsit Outlet ve Twist Online mağazalarında istediğiniz herhangi bir üründe anında %30 indirim kazanın! İndirim doğum günü haftanız için geçerlidir. Promosyon, Twist kartınızla faturanızda en yüksek tutara sahip ürün için geçerlidir.

Twist hangi ülkenin markası?

Ipekyol Grubu, Ipekyol, Twist ve Machka markalarıyla 200’den fazla mağazasında yüzbinlerce kadının farklı zevklerine hitap ediyor ve Türk hazır giyim sektörünün en saygın ve köklü kurumları arasında yer alıyor.

Twist İpekyol kimin?

Kentli kadınların yaşam tarzına ilham vermek için yolculuğumuza 1986 yılında Yalçın Ayaydın tarafından kurulan ilk markamız Ipekyol ile başladık. 1997 yılında ise alternatif giyinmeyi seven daha genç kadınlara yönelik Twist markamızı hayata geçirdik.

Sepette 50 indirim ne demek?

Tutar bazlı alışveriş sepeti indirim kampanyası: Alışveriş sepeti tutarı belirli bir seviyeye ulaştığında indirim sağlayan kampanya türüdür. Örneğin; “300 TL’lik siparişinize sepette 50 TL indirim” gibi promosyon kampanyaları örnek olarak verilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir